Cykelhandler Viggo Rasmussens Eftf. i Odder

Centralt placeret mellem Odder Station og Odder Sognekirke ligger byens ældste og mest velrenommerede cykelforretning - Viggo Rasmussens Eftf.

Uanset om du skal have en cykel til børnene, elcykel, MTB til skoven, en viril fuldblodsracer til landevejen, knallert, scooter eller reservedele, er Viggo Rasmussens Eftf. på Tornøegade i Odder det helt rigtige sted at gå hen.

Her finder du byens ældste cykelforretning, hvor vi gør en dyd ud af at give dig byens bedste service.

Du kan altid gøre en god handel i cykelbutikken, hvor vi naturligvis altid klar med et godt tilbud på det, du skal bruge. Og skal din cykel eller knallert repareres, står vores dygtige og erfarne fagfolk på spring på vores værksted.
Hos Viggo Rasmussen kan vi stort set fikse alt, der har med cykler og knallerter at gøre.
Team Rynkeby Østjylland 2024

Team Rynkeby Østjylland 2024

Viggo Rasmussens Eftf. klargør cykler igen i 2024

Igen i 2024 er Viggo Rasmnussens Eftf. i Odder endnu en gang blevet valgt til at klargøre cykler til Team Rynkeby Østjylland.

Team Rynkeby har 22 gange tidligere samlet penge ind til børn med kritisk sygdom ved at cykle til Paris, og i 2024 vender de gulklædte motionsryttere atter næserne mod den franske hovedstad for 23. gang d. 29. juni med ankomst d. 6. juli 2024.

Og igen i år vil Team Rynkeby Østjylland gøre det på de velkendte gule cykler, der er blevet klargjort i værkstedet på Tornøgade i Odder.

Køb dine reservedele...

... hos din lokale cykelhandler. Det betaler sig!

Hos Viggo Rasmussens Eftf. har vi næsten alt i reservedele. Skulle der være noget, vi ikke har, skaffer vi det naturligvis hjem så hurtigt, som muligt.

Husk, at det altid betaler sig at købe dine reservedele hos din lokale cykelhandler.

Der med er du nemlig også sikker på, at du får professionel vejledning fra dygtige fagfolk, men du er også sikret, du får lige netop det, du skal bruge.

HUSK at handle lokalt. Det betaler sig altid!