Cykelhandler Viggo Rasmussens Eftf. i Odder

Centralt placeret mellem Odder Station og Odder Sognekirke ligger byens ældste og mest velrenommerede cykelforretning - Viggo Rasmussens Eftf.

Uanset om du skal have en cykel til børnene, elcykel, MTB til skoven, en viril fuldblodsracer til landevejen, knallert, scooter eller reservedele, er Viggo Rasmussens Eftf. på Tornøegade i Odder det helt rigtige sted at gå hen.

Her finder du byens ældste cykelforretning, hvor vi gør en dyd ud af at give dig byens bedste service.

Du kan altid gøre en god handel i cykelbutikken, hvor vi naturligvis altid klar med et godt tilbud på det, du skal bruge. Og skal din cykel eller knallert repareres, står vores dygtige og erfarne fagfolk på spring på vores værksted.
Hos Viggo Rasmussen kan vi stort set fikse alt, der har med cykler og knallerter at gøre.
Vi står klar i både butik og på værkstedet til at tage mod alle vores kunder. I henhold til myndighedernes retningslinjer skal du derfor huske håndsprit, mundbind og afstand.

Coronavirus og restriktioner!

Værksted og butik holder åbent - HUSK anbefalingerne!

I henhold til myndighedernes nuværende retningslinjer, står vi klar i både butik og på værkstedet. Vi beder naturligvis alle, som skal besøge os om at overholde kravene om brug af håndsprit, mundbind og afstand – af hensyn til os alle.

Vi kommer langt med sund fornuft og omtanke, når vi skal passe på hinanden. Velkommen hos os på Tornøegade - Odders ældste cykelforretning :)

Køb dine reservedele...

... hos din lokale cykelhandler. Det betaler sig!

Hos Viggo Rasmussens Eftf. har vi næsten alt i reservedele. Skulle der være noget, vi ikke har, skaffer vi det naturligvis hjem så hurtigt, som muligt.

Husk, at det altid betaler sig at købe dine reservedele hos din lokale cykelhandler. Da er du nemlig sikret professionel vejledning fra dygtige fagfolk, så du er sikker på, du får lige netop det, du skal bruge.